Ontwerp

Bij Jvanderlubbe geloven wij dat onze ontwerpen tijdloos en duurzaam zijn. Vanaf het eerste overleg tot aan het geleverde resultaat is het ons doel om een levenslang product te produceren.

Productie

Onze leveranciers zijn gevestigd in Nederland, waardoor het transport tot een minimum wordt beperkt en de werkomstandigheden voldoen aan de Nederlandse normen.
Materialen

Wij selecteren onze materialen op kwaliteit, levensduur en recyclebaarheid. Wij werken voornamelijk met metalen voor onze ontwerpen, mede vanwege het sterke karakter en de duurzaamheid.

Het staal dat we gebruiken wordt veelal bedekt met een laag poedercoating. Dit is een poeder dat milieuvriendelijk is, omdat er tijdens het coatingproces – in tegenstelling tot bij lak/verf – geen schadelijke stoffen vrijkomen. Daarnaast is poedercoating zeer goed bestand tegen krassen, stoten en slijtage en gaat hierdoor lang mee.Inpakken

Al onze verpakkingen zijn recyclebaar. Overtollig materiaal proberen we zoveel mogelijk te vermijden. Ons verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft het FSC keurmerk.